LÖYDÄ TYÖ

Laita intohimosi työhön

Scriptor on tekemisen toimisto

 

Scriptorin täysin uudenlaisen toimintamallin avulla sisällöntuottajat pääsevät mutkattomasti, luotettavasti ja helposti kiinni mielekkäisiin ja pidempiin toimeksiantoihin.

 

Scriptor hoitaa sisällöntuottajan puolesta muun muassa myynnin ja palkkioneuvottelut, joten Scriptor-verkoston osaaja voi keskittyä siihen, mitä hän parhaiten osaa, eli hyvien sisältöjen tuottamiseen. Scriptorin kautta sisällöntuottaja saa myös kunnon perehdytyksen asiakasyrityksen toimintakulttuuriin sekä verkoston tuen läpi toimeksiannon.

 

Koska Scriptor on tekemisen eikä pönöttämisen toimisto, ei rahaakaan kulu tehottomiin palavereihin kalliissa toimistotiloissa. Niinpä sisällöntuottajille on mahdollista maksaa reilua korvausta tehdystä työstä.

Toimeksiannot yhdestä kanavasta

 

Viestinnän ja markkinoinnin toimeksiantoja valmiiksi myytyinä ja neuvoteltuina.

 

Reilu korvaus tehdystä työstä

 

Scriptorin kevyt ja järkevä kulurakenne takaa, että työstä voidaan maksaa reilua korvausta.

 

Mutkaton prosessi

Selkeä sopimus-, palvelu- ja laskutusprosessi. 

Kiinnostuitko? Ole yhteyksissä, niin kerromme lisää!

SELKEÄ PROSESSI

Ilmoita itsestäsi

Kerro meille, että olet kiinnostunut olemaan osa Scriptor-verkostoa. Seuraavaksi lähetämme sinulle lomakkeen, jonka avulla saamme perustiedot osaamisestasi ja tarjoamastasi työpanoksesta.

Haastattelu ja sopimuksen laatiminen

Haastattelemme sinut, jotta saamme syvällisemmän kuvan taidoistasi ja pystymme miettimään sinulle sopivaa asiakasta sekä esittelemään sinut potentiaalisille asiakasyrityksille. Sen jälkeen allekirjoitamme sopimuksen, jonka pohjalta lähdemme yhdessä tekemään töitä.

Otamme yhteyttä

Otamme sinuun yhteyttä heti, kun tiedossamme on profiiliisi sopiva asiakas. Jos kyseessä on ”match” aloitamme käytännön asioista sopimisen ja perehdyttämisesi tulevaan toimeksiantoon.

Olemme kuulolla

Varmistamme toiminnan laadun ja tulokset pitämällä säännöllisesti yhteyttä toimeksiannon aikana sekä asiakkaaseen että sinuun. Työsi laskutus toimii siten, että esität toteutuneet laskutettavat työtunnit asiakkaalle, joka hyväksyy ne. Sen jälkeen Scriptor laskuttaa asiakasta ja huolehtii, että saat palkkiosi.

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ

Scriptor Oy

info@scriptor.fi

 

 

045 656 70 65

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Facebook
Lähetä viesti, vastaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä

Kiitos viestistäsi!