• Arla Joensuu

Kuka muka tarvitsee freelanceria?

Tiedote, julkaisuvapaa 13.2.2020


Suomalainen startup-yritys Scriptor luo mediakentän pelisäännöt uudelleen. Yritys tarjoaa tasa-arvoisen ja läpinäkyvän toimintamallin sisällöntuottajille sekä yrityksille, jotka kamppailevat digitalisaation tuoman murroksen kanssa.


Scriptor yhdistää media-alan ammattilaiset tekijät ja yritysten tarpeet ketterällä toimintamallilla. Sisällöntuottajat saavat työstään reilun korvauksen, Scriptorin tuen myyntiin sekä vapauden valita työn sisällön ja siihen käytettävän ajan.


Yritykset ja yhteisöt saavat apua helposti, nopeasti ja edullisesti mihin tahansa viestinnän kentän tarpeeseen. Scriptor kuratoi sisällöntuottajat kehittämänsä osaajakartoituksen avulla. Asiakkaalle esitellään sopivia tekijöitä, joista hän valitsee itselleen sopivimman tekemään halutun työn.

Scriptorin tekijät ovat tarkasti seulottuja, kokeneita ja monitaitoisia freelance-sisällöntuottajia.

Scriptorin kautta freelancerit työllistyvät luotettavasti ja voivat keskittyä omaan osaamiseensa. Scriptor hoitaa myynnin, sopimukset ja työstä maksettavan reilun korvauksen. Keskihinta senior-tasoisesta tekijästä on 80 euroa tunnilta, joista 70 euroa menee freelancerille.


“Hintatasomme on merkittävästi edullisempi kuin perinteisillä markkinointi- tai viestintätoimijoilla, kertoo idean isä Ari Kunelius. “Vaikka olemme tarkkoja kuluistamme, maksamme reilun korvauksen taataksemme motivoituneen tekijän ja laadukkaan työsuorituksen.”


“Mahdollistamme asiakkaillemme sen, että he voivat hyödyntää tehokkaasti ja turvallisesti laajaa, ammattitaitoista ja joustavaa freelance-verkostoa markkinoinnin sekä viestinnän muuttuviin tarpeisiin”, kehitysjohtaja Arla Joensuu kertoo.


“Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset yritykset. Minä tunnistan erityisesti yrittäjien tarpeet”, yrittäjätaustainen Joensuu kertoo.”Liian pitkään pienet yritykset ovat jääneet kilpailussa alakynteen, kun heillä ei ole ollut mitään mahdollisuutta palkata luokattoman kalliita mainostoimistoja auttamaan myynnissä ja näkyvyyden lisäämisessä."


"Palvelumme on kehitetty modernin yhteiskunnan tarpeisiin ja tulemme haastamaan isot toimijat ja valtaapitävät mediakonsernit. Haluamme auttaa onnistumisissa sekä sisällöntuottajia, että palvelua tarvitsevia asiakkaitamme.”


Lisätietoja:

Arla Joensuu

Kehitysjohtaja

Puhelin: 0456 56 70 65

arla.joensuu@scriptor.fi

0 comments