• Ari Kunelius

Markkinoinnin ja viestinnän työpaikkailmoitus

Updated: Aug 31, 2019

Etsimme myynnin, markkinoinnin ja viestinnän gurua. Edellytämme journalistista ja kaupallista korkeakoulututkintoa, humanistin opinnot ovat etu. Hallitset digiviestinnän ja asiakaskokemuksen rakentamisen markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Haluat omin pikku kätösin tehdä kaiken tarvittavan työn, joka vaihtelee periodien mukaan. Odotamme sinun pystyvän kiillottamaan johtoryhmämme henkilöbrändiä ja valtaamaan yhtiöllemme alan ”spokes-man” -roolin. Kannat myös vastuun teoista ja deadlineista. Aina. Ja lisäksi kykenet ehdottamaan, mitä kannattaisi tehdä seuraavaksi.


Sinulla lienee kokemusta mainos- ja viestintätoimistoista. Luot sujuvasti sisältöjä mediaan ja kaiken maailman kanaviin. Videoiden tekoon ja valokuvien ottamiseen tunnet suurta intohimoa. Kykenet uutisten ja asiantuntija-artikkeleiden tekoon, haastatteluihin ja referenssitarinSoiden luontiin. Visuaalinen suunnittelu ja copywriting hoituu, SEO on hallussa. Tehtäviin kuuluu myös asiakaslehtemme toimittaminen. Hallitset tavanomaiset työkalut. Kaikki.


Tyyppinä olet hyvällä tuulella, joustava, luova ja hyvin yrittäjähenkinen. Olet tehnyt työtä monipuolisissa ja erilaisissa työyhteisöissä, yrittäjäkokemus on etu. Sujuva enkku, ruotsi ja suomi vaaditaan, mutta tarvetta on viestiä myös sidosryhmillemme venäjäksi.


Eikun hakemaan!


... 1 kk päästä:


Kiitos hakijoille. Joukossa oli yksi hakija, joka täytti kaikki vaatimukset. Tehtävä täytettiin osa-aikaisesti. Valittu lupasi lisäksi käydä pelaamassa tennistä tuotantojohtajamme kanssa. Tehtävään valittiin Scriptor. Onnittelut!

www.scriptor.fi


0 comments