• Scriptor tiimi

Nettisivujen päivitys auttoi hahmottamaan koko konseptin laajuuden


Yksinyrittäjän verkkosivuilla on iso merkitys yrityksen myynnin ja tunnettuuden tukemisessa. Lue, miten Scriptor auttoi kokenutta sisustussuunnittelijaa yrityksen sivuston sekä palveluiden konseptoinnin kanssa.


Päivi Pentikäinen on kokenut tila-ja sisustussuunnittelija joka perusti oman alan yrityksen vajaat pari vuotta sitten työskenneltyään pitkän uran huonekaluvalmistaja Martelalla.


- Oman yrityksen perustaminen ei ollut vaikeaa, sillä olin työskennellyt hyvin itsenäisesti jo aikaisemmin. Työn sisältö ei juurikaan muuttunut.


Yritykselle tehtiin ystävän avustuksella verkkosivut joihin tuli perustiedot Päivistä tekijänä, sekä yleiset tiedot. Yrityksen pyörittämisen ohella Päivi koulutti itseään ja opiskeli esimerkiksi digimarkkinointia. Silloin hän havahtui, että omista sivuista saisi apua myyntiin ja päätti päivittää sivut. Apua löytyi Scriptorilta nopeasti.
Asiakkaan on hyvä osata päivittää sivustoa itsenäisesti


- Osaan itsekin jonkin verran päivittää sivustoa ja halusin sellaista konsultaatiota ja apua, joka auttaa minua itseäni tekemään jatkossakin paremmin omaa sisältöä. Toiveena oli saada apua nimenomaan sivuston muokkaamisessa myyntiä ajatellen. Sain kyllä lopulta paljon enemmänkin, Päivi nauraa.


Scriptorin avulla löytyi tekijä, joka osasi sekä työstää sisältöä, päivittää sivustoa sekä kouluttaa Päiviä sivuston käyttöön. Projektiin lähdettiin arvioimalla työn määrä ja hinta. Projekti käynnistyi yhteisellä aloituspalaverilla, jossa käytiin sivustoa läpi sekä tunnistettiin Päivin ammattitaidosta asioita, joita olisi hyvä kertoa jatkossa asiakkaille.


- Huomasinkin, että minähän olen todella laaja tekijä, Päivi kertaa. Itse kun tekee itselleen tuttua työtä asiat näkee aika kapeasti. Scriptorin avulla huomasin, että minun palvelualani on todella laaja. Lopulta sivut menivät ihan uusiksi, sillä uutta kerrottavaa ja sisältöä olikin niin paljon.
Korona-aikana työskennellään turvallisesti etänä tai livenä


Uudelle sivustolle hyödynnettiin kaikki vanhan sivuston materiaalit, sekä palvelumuotoiltiin uusia osioita. Asiakkaiden kokemuksia, palvelun kuvausta sekä hinnoittelua tuotiin esille.


- Tapasimme kotonani intensiivisissä kolmen tunnin pätkissä, sekä muutaman kerran teimme myös etänä koneiden äärellä. Huomasimme kuitenkin nopeasti, että työskentelytapamme on tehokkainta kun istuimme vierekkäin.


- Opin paljon myös siitä, mitä tulee ottaa huomioon Googlen hakukonenäkyvyyden kannalta. Asioista ei tarvitse aina maksaa, vaan tietyt asiat kun muistaa tehdä sivustolle, Google reagoi. Innostuin myös itse uudelleen omasta tekemisestäni ja sain uutta virtaa työskentelyyn. Seuraavaksi otan haltuun somemarkkinoinnin.


Päivin sivustoon ja osaamiseen voit tutustua täällä.

Päivin Instagramiin täällä, ja Päivin tavoittaa numerosta: +358 50 394 85020 comments