• Scriptor tiimi

Startupin toiminta näkyväksi kustannustehokkaasti

Uuden liiketoiminnan hahmottaminen saattaa olla vaikeaa, sillä koko ajan rakennettaan, noh, uutta. Lue, miten Scriptor auttoi lentoon lähdössä olevan yrityksen sivujen rakentamisessa ja sisällöntuottamisessa.


"Koko ajan oli paljon tekemistä, joten nettisivuja tai markkinointia en ehtinyt miettiä lainkaan", kertoo Superlaiffi OY:n perustaja Timo Kuusisto. "Kuitenkin samaan aikaan yritystä esiteltiin joka paikassa, ja tarve nettisivuille oli kova".Scriptor auttaa tehokkaasti ja nopeasti


Scriptorin avulla löytyi tekijät sekä sivuston tekniseen rakentamiseen että sisällöntuottamiseen nopeasti. Työ aloitettiin yrityksen toimintaan tutustumalla, sekä yrityksen avainhenkilöiden haastatteluilla.


"Meillä ei ollut kunnollista brändi-ilmettä, eikä ymmärrystä mitä kaikkea sivustolle kannattaa laittaa - nopeasti saimme Scriptorin tiimin kanssa palaset kursittua kasaan ja ensimmäisen version sivustosta julki".


Sivustolla oli iso merkitys ensimmäisten kumppaneiden löytymisessä ja ensimmäisten asiakkaiden saavuttamisessa. Sivustolle luotiin tarinaa sekä yrittäjien historiasta blogin ja lehtiartikkeleiden osalta, sekä palvelun kuvausta monesta suunnasta.


Koska kyseessä on uudenlainen sovellus, koettiin tärkeänä, että sivustolta löytyy laajasti tietoa sovelluksen käytöstä ja liiketoiminnan mahdollisuuksista.Muuttuva liiketoiminta vaatii sujuvaa verkkoviestintää


Sivuston käyttö ja päivittäminen on Superlaiffin oman mediatiimin halllinassa tällä hetkellä, ja siihen avainhenkilöt ovat saaneet koulutusta ja kädestä pitäen -oppia.


"Meillä tuote ja konsepti kehittyy niin vauhdilla, että on tosi tärkeää, että meidän oma tiimi pystyy vauhdilla päivittämään sivustoa, ilman, että ulkopuoliseen tekijään pitää olla joka kerta yhteydessä. Asia on myös kustannuskysymys, startupin varat eivät ole rajattomat", Timo pohtii.

Ketterän ja nopeatempoisen asiakkaan kanssa Scriptorin oma matalan kynnyksen toimintatapa toimii hyvin - autamme nopeasti, kustannustehokkaasti ja sopivien ammattilaisten kanssa.
0 comments